Portfolio

Ferrari TestaRossa

Dit is toch voor veel mannen wel een echte jongensdroom! Een middagje rijden en foto's maken van de legendarische Ferrari TestaRossa!BMW M8 Competition

De vorige shoots voor BMW De Mey Knokke bevielen zo goed dat zij ook een fotoshoot wilden met hun nieuwe BMW M8 Competition Gran Coupe. Dat aanbod sla ik natuurlijk niet af!

Borderrun 2022

Een jongensdroom die uitkomt! Vanaf dat ik geïnteresseerd ben in auto's ken ik de Borderrun al van YouTube. Nu werd ik gevraagd door Borderrun om hun 'Magic Tour' te fotograferen. Geweldig toch!

BMW M4 Telesto

Om 2021 af te sluiten heb ik deze BMW M4 Telesto gefotografeerd met 'lightpainting'.


Mercedes-Benz SLR, SLS en AMG GTC

Per toeval bij deze autoverzamelaar terecht gekomen. En wat een auto's heeft hij! En dit zijn er nog maar 3 van de 25 :-)

Audi E-tron GT

Samen met Nicolas Dujardin van Carspotting Knokke mag ik soms leuke auto's reviewen en fotograferen. Na een Range Rover SVR en Alfa Romeo Stelvio Q was het nu de beurt aan deze Audi E-tron

Porsche GT2 RS Manthey

Toen ik gevraagd werd voor deze fotoshoot maakte ik toch wel een sprongetje van blijdschap. Naast de standaard GT2RS was er een heuse GT2RS MR aanwezig. Wat een duo!!


Golfclub Oostburg rally

Wat een leuke opdracht. Door de golfclub Oostburg werd ik gevraagd om hun jaarlijkse ledenrally te fotograferen. Er reden veel mooie wagens mee. Waaronder deze Ferrari 812 Superfast.

Mercedes-Benz A45s AMG

Naast evenementen en opdrachten doe ik ook veel shoots met privéklanten. Deze keer was het de beurt aan een nieuwe A45s AMG. 

Shelby AC Cobra

Old but gold! Wat blijft dit toch een schitterende wagen. Wel een replica maar alsnog blijft dit een icoon. Na de lightpainting shoot met deze auto zelfs nog even een stukje kunnen rijden met dit beest. WOOW!!

Mercedes-Benz AMG GTR

Wat een dag! Waar we zouden beginnen met het shooten van een Abarth 595, werden er ineens een BMW M2 Competition en een Mercedes-Benz AMG GTR aan de shoot toegevoegd. 

BMW IX

Deze nieuwe 2021 BMW IX heb ik gefotografeerd in opdracht van BMW de Mey in Maldegem/Knokke. Na een IX3 te hebben geshoot waren zij zo tevreden dat ik deze IX ook kon doen.


HOUDT U VAN ONS WERK?


LO AUTOMOTIVE, De Blikken 7, 4501 AC Oostburg, +31(0)6 37309605
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin