Wie is                    LO automotive ?

OVER MIJZELF

Ik zal om te beginnen mijzelf even voorstellen. Ik ben Lars Overmeire, 21 jaar, student automotive management en woonachtig in Oostburg (Nederland). Sinds 2018 ben ik actief bezig met fotografie van auto's. Destijds was ik een fanatieke spotter in Knokke-Heist en omstreken. Mede dankzij het jaarlijkse evenement 'Zoute Grand Prix' in Knokke-Heist heb ik het 'autovirus' te pakken.

Na het 'spotten' van auto's in Knokke en omstreken, besloot ik in 2020 om mij meer te richten op fotoshoots met exclusieve, sportieve of mooie wagens. De eerste shoot waarvoor ik gevraagd werd was gelijk geen misselijke. Een Audi RS6, Audi RS3 en Volkswagen Golf R Variant. Aangezien dit mijn allereerste shoot ooit was ontbrak er bij deze fotoshoot enige ervaring maar ik had wel een geweldige dag!

Deze fotoshoot bleek kennelijk goed uit te pakken, een jaar later had ik namelijk al heel wat moois voor mijn lens gehad. Een BMW M3, Alfa Romeo Giulia QV, Porsche 997, Golf 7R, en nog een paar leuke wagens. In een paar jaar heb ik veel progressie kunnen maken dankzij de overstap op een nieuwe camera met bijbehorende lenzen en het opdoen van ervaringen door collega's. Dankzij deze factoren ben ik zelf enorm tevreden de gemaakte progressie in de afgelopen jaren.

Ondertussen heb ik mijn eigen bedrijf opgericht om aan de wens van mijn klanten te voldoen. Zo doe ik shoots bij meerdere autobedrijven en privé klanten. In de toekomst hoop ik om nog veel leuke, speciale of mooie auto's te shooten. Met als uiteindelijke droom de 'Big Five' van Ferrari.

Denk je nu: 'Ik ben geïnteresseerd in mooie foto's van mijn wagen en ik heb wel zin in een leuke middag'. Neem dan contact met mij op!

TEAM

Lars Overmeire

Fotograaf

"Uw auto is mijn passie"

LO AUTOMOTIVE, De Blikken 7, 4501 AC Oostburg, +31(0)6 37309605
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin